Úgy tűnik, hogy a JavaScript nincs engedélyezve az Ön böngészőjében.
Engedélyezze a javascript használatát, mert weboldalunk nem tud megfelelően működni a javascrip használat hiányában.
Kattintson ide, hogy megtudhassa, hogyan kell engedélyezni a javascripteket a bőngészőjében
Nagykonyhás csomagolásban Gyorsfagyasztott élelmiszerSzavatossági idő: 0
Összetevők: BÚZALISZT*, sült csirkemell sonka [14,5%] (csirkemell hús, ivóvíz, étkezési só, burgonyakeményítő, cukrok: dextróz, szacharóz; aromák, zselésítőanyagok: feldolgozott Euchema moszat, kálium-klorid; antioxidáns: nátrium-aszkorbát; savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-citrátok; sűrítőanyag: xantángumi; tartósítószer: nátrium-nitrit), ivóvíz, morzsolt, hőkezelt csemegekukorica (csemegekukorica, ivóvíz, cukor, étkezési só), Trappista SAJT (pasztőrözött TEJ, étkezési só, sajtkultúra, kalcium-klorid, oltóenzim), füstölt, ömlesztett SAJT (SAJTOK, VAJ, SAVÓPOR, emulgeáló sók: nátrium-foszfátok, nátrium-citrátok, polifoszfátok; étkezési só), TEJFÖL (pasztőrözött TEJSZÍN, vajkultúra), TEJ, napraforgó olaj, étkezési só (só, kálium-jodid, csomósodást gátló anyag: kálium-vas(II)-cianid), cukor, sütőélesztő, fokhagymakrém (nyers, darált fokhagyma, ivóvíz, étkezési só, finomított napraforgó olaj, étkezési sav: citromsav; módosított keményítő, sűrítőanyag: xanthángumi; tartósítószer: kálium-szorbát, antioxidáns: KÁLIUM-METABISZULFIT), paprika alapú ételízesítő krém (nyers fűszer- és pritaminpaprika, étkezési só, módosított keményítő, sűrítőanyag: xanthángumi; étkezési sav: citromsav; tartósítószer: kálium-szorbát). Allergén információk: az allergén összetevők félkövér NAGYBETŰKKEL szerepelnek az összetevők között. *Glutént tartalmaz. Nettó tömeg: 260 g ± 4% Minőségét megőrzi: eredeti, bontatlan csomagolásban (nap, hónap, év) a színes kiegészítő címkén jelzett időpontig.
Tárolás: eredeti, bontatlan csomagolásban, -18 °C alatt tárolandó.
Felengedés után hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó és max. 1 napig fogyasztható.
A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!
Elkészítési javaslat: felengedés után kontaktgrill sütőben ropogósra sütjük.