Úgy tűnik, hogy a JavaScript nincs engedélyezve az Ön böngészőjében.
Engedélyezze a javascript használatát, mert weboldalunk nem tud megfelelően működni a javascrip használat hiányában.
Kattintson ide, hogy megtudhassa, hogyan kell engedélyezni a javascripteket a bőngészőjében
Nagykonyhás csomagolásban Gyorsfagyasztott élelmiszerSzavatossági idő: 0
Összetevők: BÚZALISZT*, Trappista SAJT (pasztőrözött TEJ, étkezési só, sajtkultúra, kalcium-klorid, oltóenzim), ivóvíz, parasztkolbász [10,20%] (sertéshús, gyártási szalonna, fűszerkeverék: fűszerpaprika őrlemény, őrölt fekete bors, dextróz, őrölt kömény, szerecsendió, szegfűbors; étkezési só, fokhagyma, tartósítószer: nátrium-nitrit), TEJFÖL (pasztőrözött TEJSZÍN, vajkultúra), TEJ, napraforgó olaj, csemege ízesítésű uborka édesítőszerrel (uborka, ivóvíz, étkezési sav: ecetsav; étkezési só, tartósítószer: nátrium-benzoát; szilárdítóanyag: kalcium-klorid; fűszeraromák: MUSTÁRMAG; antioxidáns: KÁLIUM-METABISZULFIT, édesítőszer: nátrium-szacharinát), étkezési só (só, kálium-jodid, csomósodást gátló anyag: kálium-vas(II)-cianid), cukor, sütőélesztő, fokhagymakrém (nyers, darált fokhagyma, ivóvíz, étkezési só, finomított napraforgó olaj, étkezési sav: citromsav; módosított keményítő, sűrítőanyag: xanthángumi; tartósítószer: kálium-szorbát, antioxidáns: KÁLIUM-METABISZULFIT), paprika alapú ételízesítő krém (nyers fűszer- és pritaminpaprika, étkezési só, módosított keményítő, sűrítőanyag: xanthángumi; étkezési sav: citromsav; tartósítószer: kálium-szorbát). Allergén információk: az allergén összetevők félkövér NAGYBETŰKKEL szerepelnek az összetevők között. *Glutént tartalmaz.
Nettó tömeg: 240 g ± 4%
Minőségét megőrzi: eredeti, bontatlan csomagolásban (nap, hónap, év) a színes kiegészítő címkén jelzett időpontig.
Tárolás: eredeti, bontatlan csomagolásban, -18 °C alatt tárolandó.
Felengedés után hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó és max. 1 napig fogyasztható.
A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!
Elkészítési javaslat: felengedés után kontaktgrill sütőben ropogósra sütjük.